اولویت پلیس قم تامین امنیت هیاتهای عزاداری است
- اولویت پلیس قم تامین امنیت هیاتهای عزاداری است
به گزارش چهارشنبه مرکز خبر پلیس، سرهنگ بهادر اسماعیلی در سومین کمیسیون عملیات تامین نظم و امنیت مراسم عزاداری سیدالشهدا (ع)، افزود: پلیس با تمام توان در ایام محرم به منظور تامین کامل نظم و امنیت و برگزاری مراسم عزادرای مطابق با دستورالعمل های ستاد ملی مقابله با کرونا در کنار مردم است.
وی با تاکید بر اینکه تمامی مراسم های سوگواری و عزاداری باید با رعایت فاصله اجتماعی و پروتکل های بهداشتی صورت گیرد اظهار داشت: رعایت تصمیمات ستاد ملی مبارزه با ویروس کرونا در راستای جلوگیری از شیوع این ویروس در طول برگزاری مراسمات مذهبی ضروری است.
جانشین فرماندهی انتظامی استان قم، با بیان اینکه بر اینکه برقراری نظم و امنیت عمومی در اجرای مراسم هیات های مذهبی خواسته و مطالبه به حق مردم از مجموعه نیروی انتظامی و سایر دستگاه های امنیتی افزود: پلیس تمام توان خود در این رابطه بهره خواهد گرفت و از هیچ کوششی در راستای ارائه خدمات مطلوب تر به شهروندان دریغ نخواهد کرد.
وی در ادامه با بیان این که ماه محرم جلوه و نمود ارزش های معنوی و فرهنگی تشیع است، افزود: احیاء و تداعی فلسفه قیام اباعبداله الحسین(ع) در این ایام برای اعتلای اسلام و حفظ ارزش های آن ضروری و مهم است .
ویروس کرونا»، موسوم به «کووید 19» اواسط ماه دسامبر سال گذشته (24 آذر 98) در شهر «ووهان» واقع در مرکز چین گزارش شد؛ ابتدا از این بیماری بهعنوان ذاتالریه نامبرده میشد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در 30 دسامبر سال 2019 (9 دی 98) بهصورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.
شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا میتوانند با شماره تلفنهای 4030، 3136 و 190 تماس بگیرند و یا برای کسب آخرین اخبار از دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.
همه ایرانیان میتوانند با مراجعه به سامانه غربالگری الکترونیکی ویروس کرونا به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواستهشده، گام بلندی در ارتقای سلامت جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند.
شیوع ویروس شایعه در فضای مجازی
رئیس پلیس فتا استان قم، نیز روز چهارشنبه در گفت و گویی، با تاکی بر اینکه متاسفانه ویروس شایعه در فضای مجازی در حال یکه تازی است، گفت: انتشار اطلاعات کذب و عوامفریبی و مشارکت ناآگاهانه در این مسیر از جمله آسیب های موجود در شبکههای مجازی است که سبب میشود اعتماد مردم نسبت به یکدیگر کمرنگ و تشخیص پیام و محتوای صحیح از نادرست با مشکل روبرو شود .
سرهنگ علی موالی، اظهارداشت: متاسفانه با توجه سهولت در اختیار بودن وسایل رسانه ای و گستردگی شبکه های اجتماعی در زندگی روزمره حقیقی افراد، حجم اخبار غیر موثق، نادرست و شایعه های بی اساس به شدت در حال گسترش است که ناآگاهی در مقابل چنین پیام هایی آسیب های مختلفی را به همراه دارد.
وی با بیان اینکه کاربران نباید هرگونه پیام در فضای مجازی را به راحتی باور و اقدام به اشتراک گذاری آن مطلب کنند، گفت: برخی پیام های کذب با به کار گیری عبارت های زیبا و گاهی هیجانزا، احساسات مردمی را نشانه می گیرند و سبب میشوند دروغ در جامعه رسوخ پیدا کند و در ظاهرتبدیل به واقعیت شود.
رئیس پلیس فتا استان قم اظهار داشت: انتشار و کپیکردن هر پیام کذب یا واقعی در گروههای مجازی، به منزله تایید آن پیام توسط انتشاردهندگان آن است و مطابق قانون بایستی پاسخگوی تبعات و عواقب آن باشند.
وی ادامه داد: در صورت مشاهده و گزارش موارد مشکوک و یا نیاز به اخذ مشاوره و راهنمایی با مراجعه به سایت رسمی پلیس فتا به نشانی www. cyberpolice.ir بخش مرکز امداد و فوریت های سایبری و یا از طریق شماره تماس 02524217 می توانند با پلیس فتا استان قم در ارتباط باشند .